Klarsynt Bedriftsrådgivning

Vil du gjerne skape vekst i firmaet ditt? Ønsker du å styrke samarbeidet internt eller mellom personalet og kunder? Eller er du usikker på hvilken vei du skal gå i karrieren din? Klarsynt Bedriftsrådgivning gir deg klarhet og oversikt, slik at du kan treffe de riktige beslutningene og oppnå de resultatene i firmaet ditt eller karrieren din som du drømmer om.

Klarsynt crossfit til bedriftslivet

Er du eier eller leder av en bedrift, står du daglig overfor mange utfordringer og beslutninger som skal styrke veksten og driften. Valgene dine har en innflytelse på hvordan det går i firmaet, og det kan være en utfordring å vite hvor du skal sette inn tiltak for å få de riktige resultatene.

Klarsynt Bedriftsrådgivning gir deg et klarsynt fugleperspektiv som hjelper deg til å treffe de riktige beslutningene. Du får personlig sparring som har fokus på nettopp din bedrift, slik at du kan forbedre dynamikken og synergien i ditt firma eller ta karrieren din til neste nivå.

Føler du også at du har gått i stå med bedriften eller karrieren din, vil klarsynt sparring hjelpe deg til å komme videre, slik at du kan utvikle bedriften eller karrieren i den optimale retningen. Du får oversikt til å tre et skritt frem, slik at du kan øke veksten, ansette de riktige medarbeiderne eller få den riktige jobben. Uansett hvilken utfordring som har stoppet deg, vil du få konkret hjelp til å komme videre.

Klarsynt Bedriftsrådgivning kan gi deg oversikt og sparring på mange forskjellige områder. Noen av de typiske er:

 • Sammensetningen av personalet og samarbeid
 • Forbedring av arbeidsmiljøet
 • Håndtering av konflikter
 • Samspill mellom kunder og personale
 • Tiltrekning av kunder
 • Avtaler med samarbeidspartnere og leverandører
 • Ansettelse av ny forretningspartner
 • Utfordringer med flaskehalser eller knutepunkter
 • Blokkeringer i forhold til arbeidsprosesser eller oppgaver
 • Håndtering av arbeidsrelatert stress
 • Personlige blokkeringer i forbindelse med karrieren
 • Kartlegging av nye strategier, økonomi- og forretningsplaner eller løsningsmodeller for bedre flyt
 • Hurtig oversikt og klarhet rundt virksomheten
 • Personlig sparring i forhold til karrieremuligheter

Solid erfaring og klarsyn gir deg sparring i karrierelivet

Få klarsynt rådgivning av konsulenter med solid erfaring fra bedriftslivet og et skarpt syn på forretningen. Du møter forståelse for virksomhetsutvikling og får en unik tilgang til sparring på toppnivå, hvor du får hjelp på nettopp det området du har behov for. Sparringen løfter deg opp, slik at du raskt får oversikt og nye vinkler på utfordringen din. Det gir deg mulighet for å skape større og bedre flyt i virksomheten din og øke veksten, eller finne nye vinkler på dine fremtidige jobbmuligheter.

Personlig får du mer kraft som kommer rett fra hjertet. Du får raskere tilgang til ressursene dine, og du får hjelp til å fjerne støyen, slik at du kan høre din egen stemme. Klarsynt Bedriftsrådgivning er derfor også for deg som står stille i karrieren din og har bruk for en oversikt over hvilken retning arbeidslivet ditt skal ta.

Klarsynt Bedriftsrådgivning er 100 % anonymt, og det tar akkurat den tiden det skal ta. Du er derfor sikret kvalitetstid hvor vi retter et skarpt søkelys mot utfordringene dine. Slik at du kan komme videre med en løsning så snart samtalen er over.

Gi karrieren eller bedriften din en dytt med Klarsynt Bedriftsrådgivning, som gir deg oversikt og klarhet over mulighetene dine. Så kan du skape det arbeidslivet du drømmer om og gå glad på jobb hver dag.

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?