Kanalisering

Mennesker leser typisk med intellektet og bruker det til å vurdere budskap. Med kanalisering foregår det på en annen måte, da budskapene sendes direkte fra åndelige veiledere til kanalen (mennesket), som kan gi beskjedene videre til deg.

Hva er kanalisering?

Kanalisering minner om klarsyn, men forskjellen er at kanalisering er en direkte overføring av ord som foregår gjennom telepati. Personen som mottar ordene, kalles kanalen, og budskapene leveres direkte fra et universelt nivå (for eksempel mestre, lysvesener og guddommelige kjærlighetskilder) til kanalen, som gir budskapene videre til deg uten å fortolke noe.

Budskapene er en kjærlighetsenergi som inneholder viktig informasjon og kunnskap til deg. Når vår høyere bevissthet, som for eksempel våre åndelige veiledere, sender energien til oss gjennom kanalen, blir energien transformert til vårt univers, slik at kanalen er i stand til å formulere opplysningene i et språk vi mennesker forstår.

Kanalen kan viderebringe beskjedene fra din høyere bevissthet til deg i skrift eller i tale. Kanalens formål er kun å sørge for å levere beskjedene til deg. Hvordan du vil arbeide med dem eller tolke dem, er helt opp til deg. Men ofte vil du finne svar på situasjoner som du kjemper med eller bekymrer deg for.

Hvordan foregår kanalisering?

Kanalisering foregår ved at kanalen mottar informasjon fra det høyere selvets plan gjennom kronechakraet. Denne kommunikasjon skjer enten gjennom sjelen eller via sjelens tilknytning til Altet, som er det universet hvor alt er forankret. Tilknyttet Altet er også de englene, mestrene og åndelige veilederne som guider oss gjennom kanaliserte beskjeder.

Når du får kanaliserte budskap, vil du alltid motta informasjon som både er brukbare og viktige for nettopp deg. Og budskapene vil som utgangspunkt være både oppløftende og styrkende, slik at du kan bruke dem til å styrke livet ditt. Som minimum bør budskapene inspirere deg i den situasjonen du er i.

Kanaliserte budskaper vil alltid støtte din frie vilje og fremtid, og de vil kunne merkes i hjertet, da alle budskap gis med kjærlig energi. Informasjonen kan gi åndelige løsninger på livsutfordringer du har på jorden, slik at du kan finne løsninger gjennom de kanaliserte budskapene.

Ved kanalisering søker det høyere selv å finne den virkelige årsaken til en ubalanse du måtte ha, slik at energien din kan flyte fritt igjen. Har du en ubalanse, vil det nemlig være en blokkering i et energifelt, og energien vil enten ha stoppet helt opp eller flyte langsommere. Budskapene du får ved kanalisering, kan hjelpe deg til å få løsnet opp for energien igjen.

Kanalisering gir deg direkte veiledning

Du kan bruke kanalisering til å få svar på alle de spørsmålene du har i din hverdag, men du kan også få svar på utfordrende og åndelige spørsmål. Det viktigste formålet med kanaliseringen for guidene dine, er å formidle den høyere meningen med livet ditt, og kanalisering vil derfor ofte gi et overordnet bilde fremfor konkrete svar.

Ut over kjærlig og oppløftende energi, gir kanalisering deg et overblikk over de områdene du har valgt å fokusere på. Du får mulige løsninger på problematikkene dine, slik at du ved hjelp av englene og de åndelige veilederne kan få forklart og åpnet veien din inn i fremtiden.

Alle kan bruke kanalisering som et effektivt verktøy til utvikling på både et personlig og spirituelt plan. Og det er opp til deg hvordan du bruker budskapene du mottar. Da ordene er levert personlig til deg, vil du kunne bruke dem til å styre fremtiden din i en positiv retning.

Sitter du fast i en problematikk og vil styrke livet ditt med budskap som er rettet direkte til deg? Så la de åndelige veilederne dine guide deg gjennom kanalisering.

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?