Handelsbetingelser for KLARSYN24.no

Sist oppdatert: 29.07. 2019

 

1 LEVERANDØR

 1. Leverandør er:
  Serene Center Guiding Universal5
  Organisasjonsnummer 924763655
 2. Telefon: [+45] 70 22 22 58
  E-post: [email protected]
  Hjemmeside: www.klarsyn24.no

2 VILKÅR OG BETINGELSER

 1. Disse vilkårene gjelder mellom Leverandøren og enhver myndig forbruker («Kunde») som bestiller eller bruker denne hjemmesiden klarsyn24.no («Hjemmesiden»), og Tjenestene (definert nedenfor) er underlagt disse. Ved å gå inn på Hjemmesiden eller benytte deg av Tjenestene aksepterer du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Ønsker du ikke å akseptere disse vilkårene og betingelsene, må du straks forlate Hjemmesiden og slutte å bruke Tjenestene.
 2. Leverandøren er berettiget til å endre sine forretningsbetingelser med 14 dagers varsel.

3 INFORMASJON OG TJENESTER

 1. Leverandøren tilbyr, mot betaling, tilgang til direkte telefonlinjer til klarsynte samt andre helsemessige ytelser, herunder blant annet astrologi, psykologi, drømmetyding, dyrekommunikasjon og healing («Tjenestene»).
 2. Hjemmesiden inneholder primært beskrivelser av de produktene og ytelsene som Leverandøren gjør allment tilgjengelige («Informasjon»). I tillegg inneholder hjemmesiden påloggingstilgang til Tjenestene.
 3. Hvis du vil ha tilgang til Tjenestene, må du opprette en profil på Hjemmesiden samt et brukernavn og velge et passord. Du er ansvarlig for at brukernavnet og passordet forblir fortrolige, samt for enhver aktivitet ved bruk av brukernavnet og passordet. Leverandøren pådrar seg ikke noe ansvar hvis profilen din er brukt av andre.
 4. Du kan alltid endre brukernavnet ditt, passordet ditt og preferansene dine, samt slette profilen din fra Hjemmesiden.
 5. Du er forpliktet til å melde fra om adresseendringer, endringer av kontaktopplysninger, endringer i kredittkortopplysninger samt andre forhold som er av betydning for avtaleforholdet til Leverandøren raskest mulig.
 6. Leverandøren vil med jevne mellomrom sende ut nyhetsbrev til brukerne av Hjemmesiden som har opprettet en profil og akseptert å motta slike nyheter. Du kan til enhver tid melde deg av å motta slike nyhetsbrev ved å endre profilen din eller kontakte oss.

4 KUNDENS BETALINGSANSVAR

 1. Kjøpet av Tjenesten aksepteres og Tjenesten leveres ved oppringing til det telefonnummeret som er oppgitt når kunden er logget på Hjemmesiden og har valgt en Tjeneste.
 2. Kunden er ansvarlig for betaling for bruk av Tjenesten. Ansvaret omfatter også andres bruk av Kundens abonnement, herunder uvedkommendes bruk, såfremt det ikke kan påvises at uvedkommendes bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra Leverandørens side.

5 BETALING FOR TJENESTER VIA KREDITTKORT

 1. Det fremgår av betalingsvinduet og Hjemmesiden hvilke kredittkort som aksepteres. Som utgangspunkt godtas betaling med Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Ved betaling gir Kunden tillatelse til at etterfølgende perioder trekkes automatisk fra den kontoen Kunden oppgir ved opprettelsen. Hvis en betaling ikke kan gjennomføres, f.eks. hvis betalingskortet er utløpt, vil Kunden bli informert om den manglende betalingen og samtidig få mulighet til å endre kontoopplysningene. Det lagres ingen sensitive betalingsopplysninger, som f.eks. kortnummer, hos Leverandøren. Kunden skal selv holde konto- og betalingskortopplysninger oppdatert ved å logge på Hjemmesiden.
 2. Alle beløp er i NOK.  kroner og er inkl. mva.
 3. Ved brukeropprettelsen trekkes 1 kr for å verifisere kredittkortet. Dette gjøres kun 1 gang.
 4. Kunden blir belastet for den tiden det ringes opp til Tjenesten. Ved betaling med kredittkort reserveres et beløp tilsvarende kundens forbruk på kredittkortet som er tilknyttet Kundens konto. Ved endt samtale avregnes den til kredittkortets tilknyttede konto for reelt forbrukt tid. Leverandøren belaster likevel for minst 10 minutters bruk av Tjenesten.
 5. For tjenesten betaler Kunden den oppgitte minuttaksten som oppgis på Hjemmesiden, som er 25,95 kr pr. minutt.
 6. Når en betaling er gjennomført, sendes en kvittering på e-post.
 7. Leverandøren bruker en godkjent betalingsserver som krypterer alle kortopplysningene dine med SSL (Secure Socket Layer)-protokoll. Det betyr at man ikke kan lese av informasjonen din.

6 ANGRERETT OG REKLAMASJON

 1. Kunder som i henhold til forbrukeravtaleloven er forbrukere, har en angrerett på 14 dager ved kjøp av Tjenester fra Leverandøren. Angrefristen løper fra tidspunktet for Kundens kjøp
 2. Ved bruk av Tjenestene samtykker og anerkjenner kunden at angreretten mistes når ytelsen er levert.
 3. Såfremt Kunden ønsker å utnytte angreretten, skal Kunden reklamere overfor Leverandøren senest 14 dager etter kjøpet. I meldingen skal Kunden tydelig opplyse om at denne ønsker å utnytte sin angrerett.
 4. Ved reklamasjoner rettes henvendelsen til Leverandøren. Kontaktopplysninger fremgår av punkt 1.1. ovenfor.

7 INFORMASJON OPPGITT AV TREDJEPART

 1. De lenkene som er tilgjengelige via Hjemmesiden, er kun til orientering. Hjemmesidene som det lenkes til, er ikke kontrollert av Leverandøren, og Leverandøren bærer derfor ikke noe ansvar for innholdet av disse hjemmesidene eller innholdet av lenker til slike hjemmesider. Leverandøren tilbyr kun disse lenkene for å lette tilgangen til disse hjemmesidene. At Leverandøren stiller en lenke til rådighet på hjemmesiden, betyr ikke at Leverandøren har godkjent den aktuelle hjemmesiden.

8 OPPHAVSRETT OG VAREMERKER

 1. Alle immaterielle rettigheter, herunder, men ikke begrenset til varemerkerettigheter, designrettigheter, opphavsrettigheter, patent- og bruksmodellrettigheter, knowhow mv. til Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene, tilhører uten begrensning Leverandøren eller dens leverandører.
 2. Du må ikke på noen måte kopiere, gjengi, gjenutgi, last ned, legge ut, videregi, ta opp, overføre, utnytte i forretningsøyemed, redigere, formidle til offentligheten eller på annen måte utbre tjenester, Internettsider eller materiale på Hjemmesiden, Informasjonen eller Tjenestene eller maskinkoder til elementer som utgjør Hjemmesiden, Informasjonen eller Tjenestene, til andre formål enn eget personlig bruk.
 3. Med forbehold for det ovenstående, er det tillatt for deg å laste ned begrensede utdrag til eget personlig bruk, forutsatt at det bare tas en kopi av en gitt opplysning.

9 ENDRINGER AV HJEMMESIDEN OG TJENESTENE

 1. Leverandøren forbeholder seg løpende retten til å endre eller legge ned Hjemmesiden, Informasjonen eller Tjenestene midlertidig eller permanent (eller deler herav), eller til å lansere nye tjenester med eller uten varsel. Du aksepterer at Leverandøren ikke er ansvarlig overfor deg eller tredjepart for endringer, midlertidige avbrytelser eller permanent nedleggelse av Hjemmesiden eller Tjenestene.
 2. Leverandøren vil endre disse vilkårene og betingelsene løpende. Leverandøren vil anse de endrede vilkårene og betingelsene som akseptert ved bruk av Hjemmesiden, Informasjonen eller Tjenesteytelsene etter at endringene er publisert på Hjemmesiden.

10 INFORMASJON OM BEHANDLING AV INFORMASJONSKAPSLER/PERSONDATA

 1. Leverandøren samler inn opplysninger om deg på forskjellige måter i forbindelse med driften av Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene. Nedenstående retningslinjer beskriver nærmere hvilken type informasjon Leverandøren samler inn, hvordan Leverandøren behandler disse dataene og hvem du kan kontakte, såfremt du har spørsmål eller kommentarer til retningslinjene våre.
 1. Leverandøren innhenter opplysninger om deg på Hjemmesiden og ved din bruk av Tjenestene på to måter: Gjennom såkalte «informasjonskapsler» og gjennom registrering og bruk av Tjenestene.
 1. Informasjonskapsler

Når du besøker Hjemmesiden for første gang, mottar du automatisk en informasjonskapsel. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på nettleseren din, og som registrerer deg som en unik bruker. Denne informasjonskapselen identifiserer Leverandørens webserver når du besøker Hjemmesiden og registrerer bruken av denne.

En informasjonskapsel kan inneholde tekst, tall eller f.eks. en dato, men en informasjonskapsel inneholder ingen persondata. Det er ikke et program og kan ikke inneholde virus.

Ved å bruke Hjemmesiden gir du samtykke til at Leverandøren bruker informasjonskapsler som beskrevet. Hvis du ikke lenger ønsker å gi samtykke til bruken av informasjonskapsler, må du velge bort informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Leverandøren bruker informasjonskapsler for å kunne tilpasse og opprette innhold og tjenester som passer dine interesser og ønsker. Leverandøren bruker også informasjonskapsler til å føre demografisk og brukerrelatert statistikk, og dermed fastslå nærmere hvem som besøker Hjemmesiden. Leverandøren registrerer utelukkende anonym informasjon, som IP-numre, antall bytes sendt og mottatt, Internett-vert, tid, nettlesertype, -versjon, og -språk osv.

 1. Slik avviser du bruken av informasjonskapsler

De fleste nettlesere tillater deg å slette informasjonskapsler fra din harddisk, blokkere alle informasjonskapsler eller motta en advarsel før det lagres en informasjonskapsler. Du skal likevel være oppmerksom på at det i så fall kan være tjenester og funksjoner du ikke kan bruke, fordi de krever informasjonskapsler for å huske valg du foretar. Leverandøren håper at du vil tillate de informasjonskapslene som Leverandøren utplasserer, da de hjelper oss med å forbedre Hjemmesiden og Tjenestene.

 1. Slik sletter du informasjonskapsler

Du har alltid mulighet for å slette informasjonskapsler som er lagret på din datamaskin.
Veiledning i å slette informasjonskapsler i nettleseren Microsoft Internet Explorer
Veiledning i å slette informasjonskapsler i nettleseren Mozilla Firefox
Veiledning i å slette informasjonskapsler på nettleseren Google Chrome
Veiledning i å slette informasjonskapsler på nettleseren Opera
Veiledning i å slette flash-informasjonskapsler – gjelder alle nettlesere

 1. Google Analytics
  1. På Hjemmesiden bruker Leverandøren Google Analytics for å analysere hvordan brukerne bruker Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene. De opplysningene som informasjonskapselen samler inn om din bruk (trafikkdata, herunder din IP-adresse), sendes til og lagres på Googles servere i USA. Google bruker opplysningene til å evaluere din bruk av Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene, utarbeide rapporter om aktiviteten på Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene og yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene og bruken av Internett. Google kan også videregi opplysningene til tredjepart hvis loven krever det, eller hvis tredjepart behandler opplysningene på Googles vegne.
  2. Google Analytics utplasserer to typer informasjonskapsler: (a) En fast informasjonskapsel som viser om brukeren er tilbakevendende, hvor brukeren kommer fra, hvilken søkemotor som er brukt, nøkkelord osv., samt (b) øktinformasjonskapsler som brukes til å vise, når og hvor lenge en bruker er på nettstedet. Øktinformasjonskapsler utløper etter hver økt, det vil si når du lukker din fane eller nettleser. Google kombinerer ikke din IP-adresse med andre opplysninger som Google ligger inne med.
  3. De fleste nettlesere tillater deg å slette informasjonskapsler fra Google Analytics. Les mer om Google Analytics’ bruk av informasjonskapsler.

11 BEGRENSNINGER OG ANSVAR FOR BRUKEN AV HJEMMESIDEN

 1. Hjemmesiden, Informationen og Tjenesterne er kun rettet mod Danmark, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt eller meddelt.
 2. Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenesteytelsene stilles til rådighet slik de er og forefinnes. Leverandøren gir ingen garanti vedrørende Hjemmesiden, Informasjonen eller Tjenestene.
 3. Leverandøren er alene ansvarlig for tap, som du lider som følge av vårt vesentlige mislighold av disse vilkårene og betingelsene. Leverandøren er ikke ansvarlige for mangler som kan tilbakeføres til maskinvare, programvare eller annet utstyr som ikke er levert av Leverandøren. Leverandørens samlede ansvar er begrenset til kr 10 000. Leverandøren skal under ingen omstendigheter være ansvarlig, hverken i eller utenfor kontrakt, eller på annen måte for indirekte, følge- eller uforutsigbare tap, skader eller utgifter, tap av fortjeneste, tap av profitt, tap av inntjening, tap eller rekonstruksjon av data, uansett om Leverandøren var informert om muligheten for slik skade, tap eller erstatningsansvar i enhver henseende.

12 GENERELLE OPPLYSNINGER

 1. Disse vilkårene og betingelsene for bruken av Hjemmesiden, Informasjonen og Tjenestene regulerer din bruk av Hjemmesiden, Informasjonen samt Tjenestene og går forut for alle tidligere avtaler.
 2. Leverandøren er til enhver tid berettiget til, helt eller delvis, å overdra sine rettigheter og forpliktelser i henhold til disse vilkårene og betingelsene til tredjepart. Kunden må ikke overdra sine rettigheter eller forpliktelser i henhold til disse vilkårene og betingelsene til tredjepart uten forutgående skriftlig tillatelse fra Leverandøren.
 3. Disse vilkårene og betingelsene er underlagt dansk rett. Utenfor forbrukerforhold er Københavns Byret riktig verneting. FNs konvensjon om avtaler om internasjonale løsørekjøp (CISG) gjelder ikke for disse vilkårene og betingelsene.

13 Opplysning om klagemuligheter

 1. Hvis du vil klage på en vare eller tjeneste du har kjøpt hos oss, kan du sende en klage [email protected]
 2. Europakommisjonens klageportal på nett kan også brukes ved innsendelse av en klage. Det er særlig relevant hvis du er forbruker med bopel i et annet EU-land. Klagen sendes inn her – http://ec.europa.eu/odr. Ved innsendelse av en klage skal du oppgi vår e-postadresse: [email protected]