Tarotkort – Englekort

Har du valgt den rette karrieren? Når er du klar til å få barn? Møter du snart ditt livs kjærlighet? Hvordan kommer det til å gå med helsen din? Vi mennesker har gjerne mange spørsmål om fremtiden – og det kan være vanskelig å finne svar på dem selv. Det kan tarotkort og englekort hjelpe deg med.

Når du er registrert som bruker, er du klar til å snakke med en av våre dyktige konsulenter.
Les mer om konsulenten ved å klikke på «Les mer»-knappen når du skal velge hvem du vil snakke med.

Hva er tarotkort?

Tarotkort forteller dypest sett om hele vårt liv i både fortid og fremtid. Med tarotkort kan du få svar på utfordringer og begivenheter i livet ditt, og du kan stille et hav av forskjellige spørsmål. Gå gjennom problemstillingene dine og få svar på spørsmål, som for eksempel:

  • Når møter jeg den eneste ene?
  • Har jeg valgt den rette karrieren?
  • Når er jeg klar til å stifte familie?
  • Kan jeg tjene penger nok til det jeg ønsker i livet?

Et sett tarotkort består av 78 kort som er delt i «Den store Arkana» og «Den lille Arkana». Det er ikke fastlagt hvor gamle tarotkort er, da noen mener at de dukket opp i Nord-Italia i det 14. århundre via gamle brev og skrifter av Francesco Petrarca (1304–1374).

Andre mener til gjengjeld at tarotkort er enda eldre og stammer helt tilbake til det gamle Egypts mysterieskoler, fordi man her hadde en hieroglyfbok som bestod av 78 kort, som tilsvarer et sett tarotkort. Men finnes ingen endelige beviser for tarotkortenes opprinnelse.

Hva er englekort?

Der tarotkort er eldre og både inneholder dystre og kjærlige kort, så er englekort nyere og mer kjærlige å arbeide med. Etter hvert har det blitt ganske mange som produserer englekort, men noen av dyktigste og mest toneangivende på markedet er Doreen Virtue og Radleigh Valentin. Kyle Gray, den kjente englehviskeren fra Skottland, har også produsert flere sett englekort.

Likesom tarotkort kan englekort fortelle deg om alt som ligger deg på sinnet. Englekort er til gjengjeld svært kjærlige og fylt med symboler, visdom og ærlighet. Når du får lagt englekort, får du et nøyaktig svar på spørsmålet ditt. Kan du ikke gjenkjenne eller relatere deg til de svarene du får, er årsaken som regel at du fortsatt ikke har nådd det stedet i livet ditt som englekortene forteller deg om.

Englekort kan fortelle deg om alt, og oftest handler spørsmålene til englene om emner innenfor kjærlighet, karriere og helse. Spørsmålene kan for eksempel være:

  • Når møter jeg mitt livs kjærlighet?
  • Er jeg på rett vei i livet mitt i forhold til min karriere?
  • Hva er formålet med livet mitt?

Jo mere presis du er i spørsmålet ditt, jo mer presist svar vil du motta fra englene gjennom konsulenten.

Hva er engletarotkort?

Engletarotkort er skjønne og gir et kjærlig og ærlig svar ut fra de tradisjonelle tarotkortene. Men kortene har fått et annet uttrykk som gjør dem mer moderne og tidsriktige. I tillegg er det ikke noen skremmende kort som det ellers er i de tradisjonelle tarotkortene. Doreen Virtue og Radleigh Valentin har laget flere sett engletarotkort.

Hvordan foregår et opplegg med tarotkort og englekort?

Et opplegg med englekort eller tarotkort gir deg nøyaktige og klare svar på spørsmålene dine. Svarene er støttet av englene, og den klarsynte konsulenten videreformidler svarene til deg. Konsulenten vil gjennom sin samtale hjelpe deg med å få formulert ditt presise spørsmål, slik at du får så klare svar som mulig. Mens dere snakker sammen, legger konsulenten kortene og tolker dem for deg.

Du kan forvente å få presise og ærlige svar fra englene som du kan bruke til å styrke beslutningene i din situasjon. Få svar på alle spørsmålene dine om kjærlighet, karriere og helse med engle- eller tarotkort, slik at du kan gå den veien som passer deg og ditt liv.

Nyeste blogginnlegg

Les spennende artikler om universet vårt og hvordan vi arbeider

08
jan

Klarsyn og tarotkort hjalp kvinne

Hun var i midt i sitt livs krise. Kjæresten til gjennom mange år, hadde gått fra henne igjen. Det var ikke noe nytt – tvert imot hadde dette blitt et mønster i forholdet deres. Og nå fokuserte hun på om og hvordan hun skulle få ham tilbake. Situasjonen var ikke god, og kvinnen hadde behov […]

02
nov

Kontakt med avdøde ga inspirasjon til å avslutte ulykkelig forhold

Noen ganger kommer det hjelp fra en uventet kant. Det fant en kvinne ut da hun kontaktet Klarsyn24 for å få kontakt med sine avdøde besteforeldre (Avdødekontakt). I stedet trådte en av de gamle arbeiderne fra besteforeldrenes gård frem, og han hadde noen viktige beskjeder til henne. En kvinne hadde problemer med kjærlighetsforholdet sitt, som […]

08
sep

Hvordan arbeider en klarsynt? Budskap fra åndeverdenen til deg

Du har nok hørt om klarsynthet, og kanskje er du allerede helt inneforstått med hva du kan bruk klarsynthet til. Men hvordan arbeider en klarsynt? Og hvordan kan den klarsynte motta budskap fra åndeverdenen til deg? Det kan du finne ut mer om her. Det finnes mer enn 100 forskjellige typer klarsynthet, som er den […]