Klarsynt

Sitter du fast i livet ditt, eller har du vanskelig for å ta den riktige beslutningen? En klarsynt gir deg oversikt og klarhet i livet ditt, slik at du står sterkere til å velge riktig vei for deg. Du får veiledning til å styrke parforholdet ditt, økonomien din og de menneskelige relasjonene dine.

Når du er registrert som bruker, er du klar til tale m, er du klar til å snakke med en av våre dyktige konsulenter.
De er alle klarsynte med hvert sitt spesialfelt. Du kan lese mer om hver enkelt konsulent ved å klikke på bildet deres – eller «Les mer …» når du skal velge hvem du vil snakke med.

Hva er klarsyn?

Ordet clairvoyance stammer fra Frankrike og betyr klarsyn. Ordet klarsyn brukes likevel også til å dekke begrepene klarhørsel og klarfølelse. En klarsynt er derfor et menneske som er i besittelse av en eller flere av disse evnene:

  • En klarfølelse (den klarsynte merker en stemning eller følelser på sin egen kropp i fremtid eller fortid)
  • En klarhørsel (den klarsynte hører setninger i en bestemt situasjon i fremtid eller fortid)
  • Et klarsyn (den klarsynte ser en bestemt situasjon i fortid eller fremtid).

De 3 sansene er så høyt utviklet hos klarsynte mennesker at de evner å leve seg inn i andres følelser. De hører ting som ikke kan høres med det fysiske øret, og de ser ting og personer som ellers er usynlige for det blotte øyet.

De psykiske evnene brukes til å få innsikt i den åndelige og spirituelle verdenen, slik at du kan bli veiledet til å treffe de beslutningene som gjør deg i stand til å leve livet ditt mest harmonisk.

Hva gjør en klarsynt?

Mennesker som besitter klarsynte evner, får informasjon og budskap fra den åndelige verden. Alle mennesker har åndelige veiledere og skytsengler, og en klarsynt hjelper deg med å få formidlet budskapene, slik at du kan bruke dem som veiledning i livet ditt.

Alt i universet består av energier som arbeider sammen på kryss og tvers og vibrerer på forskjellige frekvenser. Klarsynte mennesker evner med sine sterke innfølingsevner å fornemme disse energiene og deres frekvenser – også energier som ikke er manifesterte i den fysiske verden.

Derfor kan en person med klarsynte evner fornemme og kommunisere med den åndelige verden. Ved å merke energifeltet ditt stiller den klarsynte seg inn på skytsenglene og de åndelige veilederne dine, og du kan dermed stille spørsmål om situasjoner eller områder i livet ditt som du har bruk for veiledning til.

Klarsynte gir deg indre ro

Åndeverdenen kjenner ofte sider av deg du ikke er bevisst på selv. Derfor er klarsynte din kilde til innsikt og forståelse, samt et mer harmonisk og balansert sinn. Når du har fått åndenes innsiktsfulle råd og veiledning, får du avklaring og kan gi rom til lys og kjærlighet i livet ditt.

Noen ganger kommer du over utfordringer i livet som du ikke kan løse selv. I de tilfellene er det en stor hjelp å vende seg mot den spirituelle verden. Ofte ligger det nemlig budskap utenfor rekkevidde for de fysiske sansene, men de åndelige veilederne dine kan gi deg den rådgivningen du har bruk for.

Den klarsynte fungerer som talerør for åndeverdenen og kan videreformidle budskapene til deg. Du får avklaring med fortiden din, veiledning til nåtiden og innsikt i fremtiden. Du får også råd og innsikt i temaer som:

  • følelsesmessige utfordringer
  • personlig utvikling
  • innsikt i fremtiden din
  • kontakt med avdøde

Den åndelige verden ser sider av deg som du ikke ser selv, og derfor hjelper den klarsynte deg med å utvikle deg selv og finne nye potensialer. Klarsynte kan også gjøre deg klokere på emner fra fortiden din som begrenser deg i din nåtid. Med de åndelige budskapene kan du bli fri for blokkeringene og få mer glede i livet ditt.

Bruk klarsyn til å skape en harmonisk nåtid og fremtid, slik at du kan utvikle potensialet ditt og treffe beslutninger som former det livet du gjerne vil leve.

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?