Klarsynt Coaching

Står du overfor en viktig beslutning, eller har du en konkret problemstilling du ikke kan komme videre med, kan Klarsynt coaching hjelpe deg til å få oversikt slik at du kan finne frem til svaret. Klarsynt coaching kan også hjelpe deg til å bli kvitt en dårlig vane, slik at du kan fokusere på det som gir deg glede i hverdagen. Klarsynt coaching hjelper deg til å få et spennende og kreativt liv fylt med mening.

Hva er Klarsynt coaching?

Klarsynt coaching hjelper deg til å skape det livet du drømmer om. Det er ikke en form for terapi, men snarere et verktøy hvor du gjennom relevante og utdypende spørsmål finner frem til kjernen av dine ønsker og muligheter for å nå målene dine.

Du kan bruke coaching til for eksempel å nå målene dine i karrierelivet og få klartlagt verdiene og visjonene dine på både det private og jobbmessige plan. Er du i en krise, i en stresset periode eller rammet av sykdom, kan du bruke Klarsynt coaching til å få nye vinkler på livet ditt og mulighetene dine, slik at du kan arbeide deg ut av situasjonen.

Alminnelige forhindringer i livet eller frykt for bestemte situasjoner kan bremse oss i utviklingen vår. Her kan Klarsynt coaching brukes til å få satt ord på frykten og gi deg tro og styrke, slik at du kan overvinne hindringer og frykt og i stedet få suksess.

Med Klarsynt coaching får du brutt ned negative mønstre i både tanke og handling, så du kan erstatte dem med nye og motiverende mønstre. Du får et effektivt redskap til å finne ut av hvorfor du ikke oppnår det du ønsker, og ikke minst innsikt i hvordan du så når målene og drømmene dine.

Klarsynt coaching gir overblikk og resultater

Klarsynt coaching kan brukes av deg som privatperson som ønsker mer energi og bedre resultater på bestemte områder. Du må være villig til å forandre situasjonen din, da Klarsynt coaching er et effektivt verktøy som du selv må arbeide med. Det kan sammenlignes med at du får en hammer som du selv må styre for å slå inn spikeren.

Det er også viktig å være ærlig overfor deg selv, og det krever mot. Men er du helt ærlig, fokusert og klar til å forandre situasjonen din eller deg selv, så vil Klarsynt coaching gi deg det overblikket du etterspør, og de resultatene du drømmer om.

Virksomheter kan også oppnå positive resultater med Klarsynt coaching. Det kan være enkelte medarbeidere eller ledere som coaches på bestemte utfordringer eller oppgaver. Eller det kan være team som coaches i forhold til konkrete problemstillinger.

Kom i mål med Klarsynt coaching

klarsynt coaching er et svært bredt verktøy til å reflektere objektivt over utfordringer, mål og drømmer, og derfor kan det brukes i mange forskjellige sammenhenger. I Klarsynt coaching får du ikke rådgivning eller veiledning, men du får hjelp til å bli klokere på deg selv, slik at du kan komme deg videre mot målene dine.

Din coach vil derfor ikke dømme deg, gi deg råd eller fungere som terapeut. Tvert imot er coachens oppgave å styre samtalen ved hjelp av spørsmål, slik at du kommer nærmere målet ditt. I tillegg vil coachen styrke deg i troen på at du kan nå målet ditt. Svaret finner du selv ved hjelp av coachens profesjonelle styring av prosessen.

Få verktøyet til å arbeide for det du virkelig brenner for i livet ditt, og la coaching skape nye muligheter for deg, slik at du kan komme i mål med drømmene dine

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?