Fjernhealing

Travelhet, mental uro og sykdom belaster kroppen din og sinnet ditt, slik at du mangler overskudd og energi. Med fjernhealing kan du få den gode energien til å strømme fritt i kroppen din, slik at du igjen merker liv og glede ved selv alminnelige hverdagsting.

Når du er registrert som bruker, er du klar til å snakke med en av våre dyktige konsulenter.
Les mer om konsulenten ved å klikke på «Les mer»-knappen når du skal velge hvem du vil snakke med.

Fjernhealing styrker din energi

Alt rundt oss springer ut av energier, og alle energier er forbundet med hverandre. Også i kroppene våre er der en energi som flyter i bestemte baner eller strømmer. Denne energien bruker konsulenten til å åpne energiflyten din gjennom fjernhealing, slik at den flyter gjennom energikanalene i kroppen din uten blokkeringer.

Alle mennesker kan til tider oppleve at vår naturlige energiflyt blir blokkert. Det kan for eksempel skje når vi er syke, befinner oss i situasjoner som gjør oss stressede eller deprimerte eller opplever sorg eller angst. Fjernhealingen vil i disse situasjonene hjelpe deg til å åpne opp blokkeringen og gjøre deg frisk.

Healing endrer energinivåer alle steder – blant annet hos mennesker, i bygninger og hos dyr, og healeren fungerer som en kanal som viderebringer energier. På den måten mottar du universets hjelp og kjærlig, healende energi gjennom healeren.

Healeren vil gjennom de spirituelle kanalene fornemme hvor ubalansene dine er, og dermed sende energier til energisystemet ditt. Når systemet ditt mottar energien, vil det reagere. Noen opplever først å bli trette i kroppen fordi systemet arbeider, men når ubalansen er rettet, vil du føle en deilig energi.

Få mer velvære med fjernhealing

Ved fjernhealingen bruker konsulenten sitt eget energisystem til å formidle healingen til deg, slik at du kan merke det i kropp og sinn. Og akkurat slik dine egne guider og engler alltid vil hjelpe deg til å skape harmoni og balanse i kroppen din, får konsulenten hjelp av åndelige veiledere til å styrke energiflyten din.

Fjernhealing er for alle, og spesielt for deg som

  • føler deg tynget av en ubalanse i kropp eller sjel
  • har bruk for forløsning av følelsesmessige eller fysiske blokkeringer
  • ønsker større fysisk og psykisk velvære
  • opplever dårlige energier i et rom eller hus
  • ønsker healing som ikke avhenger av fysisk tilstedeværelse.

Ved fjernhealing arbeider vi ikke med det fysiske legeme, men med den åndelige bevisstheten, som ikke avhenger av tid og sted. Derfor kan du motta healingen nettopp der du er, og du trenger ikke å være i samme rom som healeren. Når fjernhealingen er overstått, vil du merke en forbedring både fysisk og psykisk.

Fjernhealing skaper balanse og harmoni

Når du skal heales, må du åpne sinnet ditt, slik at du er klar til å motta den healende energien fra healeren. Tidspunktet for healingen er avtalt på forhånd mellom deg og healeren. Først vil healeren merke energifeltet ditt og finne ubalansene. Deretter vil healeren arbeide med å skape balanse i energiflyten din.

Alle merker den healende energien forskjellig, men du får en fin opplevelse som gir deg lys, glede og forløser de dårlige energiene dine. Noen føler en fysisk berøring av hender, mens andre føler healingen svært sterkt. Det er også noen som opplever at fjernhealingen er tydeligere enn når healeren er fysisk til stede i samme rom.

Felles for alle opplevelser er at healingen hjelper med å løsne den blokkeringen som begrenser din naturlige energiflyt. Fjernhealingen er et redskap som ved hjelp av overføring av energier fra en person til en annen, hjelper deg til å gjenfinne din indre ro og balanse.

Få balanse i energiene dine og skap ro og harmoni i livet ditt med fjernhealing. Livet er for kort til ubalanser i kropp og sinn.

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?