Dyreklarsyn

Dyreklarsyn tuner seg inn på ditt dyrs energifelt og trekker tanker og budskap ut til deg fra dyret gjennom telepati. Telepati er overføring av tanker og følelser, og det er dermed den direkte kanalen mellom dyret og den klarsynte.

Hva er dyreklarsyn?

Dyreklarsyn tuner seg inn på ditt dyrs energifelt og trekker tanker og budskap ut til deg fra dyret gjennom telepati. Telepati er overføring av tanker og følelser, og det er dermed den direkte kanalen mellom dyret og den klarsynte.

Når den klarsynte telepaterer med dyret ditt, kan hun trekke på sine åndelige guider, som hjelper med å formidle budskapene til den klarsynte.

Dyr er mer rene enn oss mennesker, og er derfor høyere vibrerende. For eksempel er radiokanaler typisk på omkring 98–106 MHz, mens du må over 425 MHz for å kunne kommunisere med hester. Det betyr at hester er i stand til å merke åndelige budskap og reagerer på et høyere plan.

Fordi dyrene er tettere forbundet med de åndelige guidene og kan merke de åndelige budskapene, er de også i stand til å hjelpe eierne sine med sykdom. Dyrene kan nemlig ofte merke eiernes sykdom før eieren selv er klar over det.

Dyreklarsyn kan brukes på alle dyr, så hvis du vil vite hvordan papegøyen, katten eller kaninen din har det, kan den dyreklarsynte hjelpe deg. Det er likevel typisk hester- og hundeeiere som ønsker å vite hvordan dyret deres har det, vanligvis i forbindelse med endret atferd.

Hvordan foregår dyreklarsyn?

Dyreklarsyn kan både foregå fysisk og over telefonen. Hvis den klarsynte er fysisk til stede, innstiller hun seg på dyrets energi ved å røre det. Deretter begynner bildene å komme fra dyret til den klarsynte, og hun gjentar det hun ser og merker uten å tenke. På den måten kommer de direkte budskapene til deg.

Foregår klarsynet over telefon, ber den klarsynte om dyrets navn og alder og navnet ditt (som dyrets eier), slik at hun kan stille seg inn på dyrets energi. Den klarsynte bruker dessuten sine egne guider til å oppnå kontakt med dyret.

Når den klarsynte begynner å videreformidle alle bildene dyret gir til deg, kan puslespillet til dyrets atferd legges. Ofte gir bildene ikke mening for andre enn dem som kjenner dyret godt fordi det krever kjennskap til dyrets fortid.

Et eksempel er et klarsyn hvor hesten fortalte den klarsynte «Jeg bodde i skogen, det var så mørkt». Umiddelbart gav det ingen mening, men eieren husket tilbake til en gang hvor hesten hadde stukket inn i en skog og hadde vært borte hele natten.

På samme måte kan dyret fortelle den klarsynte om det har vondt et sted – og den klarsynte gir informasjonen videre til deg, slik at dyrlegen kan behandle dyret det rette stedet.

Som eier skal du forberede deg på at dyret ditt har mer sjel og en høyere bevissthet enn du tror. Dyr vet nemlig mye mer enn vi tror. Den klarsynte er bare brobygger mellom deg og dyret ditt ved å merke dyrets aura i energifeltet og få levert tanker fra dyret som hun formidler videre til deg.

Når den klarsynte er ferdig, runder hun av og spør deg om du har fått vite det du hadde bruk for, eller om det er noe annet dere skal tune inn på.

Dyreklarsyn gjør deg klokere på dyret dit

En dyreklarsynt får deg til å se sammenhengen mellom dyrets oppførsel og årsaken, og de fleste dyreeiere får en helt annen respekt for dyret sitt. Vær oppmerksom på at dyrs verden ikke er lik menneskets verden. De tenker på en annen måte, og for eksempel kan noe så enkelt som rekkefølgen på innlukkingen bety mye for hester, fordi hierarki og rangorden er en del av deres natur.

Vår oppgave som mennesker er å gå til dyrenes nivå og lytte til dem. Å oppdra barn og dyr ligner faktisk veldig på hverandre. Både dyr og barn må lyttes til og oppdras ut fra deres personlighet. Vi er nødt til å komme til deres nivå og forstå hvordan de har det for å kunne hjelpe og støtte dem i deres utvikling.

Når dyret ditt har det vondt, kan det være en utfordring for dyrlegen å finne ut hvor smerten sitter, men det kan dyret ditt fortelle deg gjennom den klarsynte. Ofte ser vi først at det er noe galt med dyret når det begynner å oppføre seg uhensiktsmessig. Det er dyrets måte å fortelle oss at det enten har vondt eller ikke er i psykisk balanse på.

Dyret kan også hjelpe andre dyr

Dyret kan også velge å fortelle den klarsynte om andre dyr hvis de har mer bruk for det. Det viste en hest på en gård, da den fortalte den klarsynte at eierens hund måtte til dyrlege fordi den hadde vondt i magen. Hesten hadde aldri sett hunden fordi hunden var redd for hester og derfor ikke ble med inn i stallen.

I første omgang fikk hunden antibiotika, da dyrlegen mente at det var en underlivsbetennelse. Men hesten fortsatte å fortelle at hunden hadde vondt i magen og måtte til dyrlege. Eieren ville derfor ta den med til en tarmspesialist, men hunden ville ikke hoppe opp i bilen. I stedet gikk den ned mot stallen og kysset hesten. Hos tarmspesialisten viste det seg at hele mageregionen var fylt med kreft, og hunden ble avlivet samme dag.

Med klarsyn kan ikke dyret ditt bare fortelle deg om seg selv. Hvis det er relevant, vil dyret også fortelle om andre dyr og deg.

Vil du gjerne vite om det feiler dyret ditt noe? Eller har dyret ditt begynt å oppføre seg annerledes? Da kan en dyreklarsynt gi deg svaret, slik at du kan hjelpe dyret ditt best mulig.

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?