Avdødekontakt

Har du mistet en som sto deg nær? Og ønsker du å få svar på noen spørsmål eller få sagt de tingene du ikke rakk? Med avdødekontakt får du avklaring og svar på spørsmålene dine, slik at du får ro i sjelen og kan la dine kjære fortsette reisen i det hinsidige.

Når du er registrert som bruker, er du klar til å snakke med en av våre dyktige konsulenter.
Les mer om konsulenten ved å klikke på «Les mer»-knappen når du skal velge hvem du vil snakke med.

Bearbeid sorgen din med avdødekontakt

Det kan gjøre svært vondt å miste en venn eller et familiemedlem, og sorgen og savnet kan være overveldende. Spesielt hvis du trenger en avklaring eller forløsning på relasjonen. Kontakten med den avdøde hjelper deg til å kunne arbeide deg ut av smerten, slik at sorgen og savnet letter.

Det er mange grunner til å velge avdødekontakt, for eksempel kan du bruke det til:

  • å få sagt de tingene du ikke rakk
  • å få svar på de spørsmålene du ikke fikk stilt
  • å fylle det tomrommet du er etterlatt med
  • å få bekreftet at din kjære har det godt
  • å få ro i sjelen og livet tilbake

Hvordan foregår avdødekontakt?

Når du ønsker å komme i kontakt med en avdød, fungerer den klarsynte som mediet hvorigjennom den avdøde snakker til deg, og du snakker til den avdøde. Den klarsynte bruker sin klarfølelse og sin klarhørsel til å formidle budskap til deg fra den åndelige verden. Noen ganger vil den klarsynte også bruke sitt klarsyn.

Du kan komme med alle spørsmålene og tankene dine til den klarsynte, som vil videreformidle dem til den avdøde du gjerne vil komme i kontakt med. Og den klarsynte vil deretter gi deg svarene fra den avdøde. Budskapene fra den åndelige verden vil gi deg ro i sjelen, og du vil komme videre i livet ditt.

Sjelen lever videre

Selv om du ikke lenger kan se eller høre den avdøde, er det viktig å huske at de fortsatt eksisterer i sjelen og bevisstheten. Når kroppen dør, lever sjelen videre, og det kan være en stor trøst i den vanskelige tiden å være bevisst på dette for å fylle tomrommet etter den avdøde.

Når du får kontakt med dine kjære gjennom avdødekontakt, blir du igjen fylt med lys og kjærlighet, og du blir minnet om at livet ikke slutter når vi dør. Å hilse på den avdøde kan gi deg håp og ro, siden du får bekreftet at sjelen vår lever videre, og at du vil møte dine kjære igjen i det hinsidige.

Vær forberedt på at avdødekontakten kan frembringe tårer, både på grunn av savn og sorg, men også på grunn av gleden over å få kontakt med den avdøde og få avklaring. Avdødekontakten gjør at du får utløp for noen følelser som kan hjelpe deg til å bearbeide sorgen din.

Få svar på spørsmålene dine og en avklaring på hvordan dine avdøde har det gjennom avdødekontakt, så du igjen kan leve livet ditt fullt ut.

Dette sier kundene våre

Klarsyn24.no har de dyktigste rådgiverne, og det er ikke bare noe vi sier – kundene sier det også.

Charles

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk vejledning. Jeg glæder mig over de muligheder som jeg nu ser.

Dorte K.

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe tak! Det betød virkelig noget for mig at tale med med dig Mayse. Dagen idag er allerede bedre end igår. SÅ bare tusind tak og som jeg sagde: Du er fandme dygtig. Kærligst Dorte K.

Sanne

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er rigtig tilfreds med samtalen og vil helt sikkert både anbefale og benytte Jer igen. ? Mange hilsner Sanne

Simone

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen, var den bedste hjælp jeg har fået i lang tid ❤️ jeg har det godt nu ❤️ Mvh. Simone

Elvi

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rigtig dejlig at tale med og fik klarhed på mit spørgsmål som var rigtigt vigtigt for mig og nu kan jeg bedre komme igennem det hele når man ved hvad der er sket. Tak. 5 stjerner fra mig.

Kamilla

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig direkte og knivskarp. Joulie er fantastisk til at give råd og vejlede mig i mine spørgsmål. Tak for dig ??❤️

Dennis

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kære Joulie. Det er den bedste samtale jeg nogensinde har haft. Hvor fik jeg meget og tak for det. Du kan være sikker på jeg ringer igen. Af hjertet tak ?

Merete

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mayse skal have det STØRSTE tak for at puste livskraft ind i mig igen. Hun er så klar, tydelig, ærlig og kærlig. Hun har virkelig hjulpet mig i dag og fremover og givet mig utrolig vigtigt indsigter. Af hjerte og sjæl tak, Mayse ❤️

Louise

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gik gåsehud.. Hun ramte plet.. helt sikkert en anbefaling herfra.

Stine Grønlund

-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helt fantastisk oplevelse ❤️ Fik svar på alle mine spørgsmål og fandt en ro inden i mig ?